Op maat met persoonlijk advies

Welkom bij Roosen Fashion, jouw favoriete heren winkel in hartje Leuven.

Wij blinken uit in kleding op maat en zorgen ervoor dat jouw favoriete stuks uit onze collectie als gegoten zitten. Ons paradepaardje? Ongetwijfeld het van naaldje tot draadje ontwerpen van jouw maatpak met een persoonlijke touch. Een elegante stof met je geborduurde initialen of een wit hemd met extra lange mouwen en originele boord? Wandel binnen met je Pinterest moodboard of durf ons carte blanche geven. Alles kan, want wij zeggen volmondig ja tegen een pittige uitdaging.

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze:

STAP 1 │ KENNISMAKEN Na een telefoontje of mailtje maken we uitgebreid de tijd om onvoorwaardelijk naar jouw wensen te luisteren en persoonlijk advies te geven.

STAP 2 │ METEN Wij noteren jouw maten tot op de millimeter.

STAP 3 │ KIEZEN Samen speuren we naar de mooiste voeringen, knopen en stoffen van o.a. Loro Piana, Zegna, Scabal en Holland & Sherry. We stellen leuke ensembles samen die je vlot kan combineren met je bestaande garderobe.

STAP 4 │ MAKEN Omdat we dagelijks in nauw contact staan met onze leveranciers is jouw custom-made bestelling klaar na ongeveer 4 weken. We verwelkomen je graag voor een final fitting.

STAP 5 │ AFWERKEN Met de hand op het hart beloven we een piekfijne afwerking zodat jij met een brede glimlach buiten stapt. Wij willen jou de service geven die jij verdient.

Ben je drukbezet? Dat begrijpen wij maar al te goed. Na een telefoontje komen wij langs op een locatie naar keuze of openen wij onze winkel met kleding voor mannen ook na sluitingstijd.

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x